Nekaj o nas

BIA Podjetje za laboratorijsko in procesno opremo, d.o.o.

Teslova 30, 1000 Ljubljana, Slovenija
Tel: (01) 425 47 63, (01) 426 45 88
Fax: (01) 426 45 91
Email: sales AT bia DOT si

BIA je družba z omejeno odgovornostjo z dolgoletno tradicijo, saj smo na trgu prisotni že 30 let. Prostore in sedež imamo v Ljubljani, kjer zaposlujemo 6 strokovnjakov, ki opravljajo dela na področju trženja in razvoja.
 

Naše poslanstvo je pridobivanje, uporaba in razširjanje znanja. Pridobljeno znanje prenašamo našim strankam s strokovno podporo pri nakupu, uporabi in vzdrževanju izdelkov naših dobaviteljev ter z razvojem lastnih izdelkov in storitev.
 

Ukvarjamo se s strokovno svetovalno prodajo in tehnično podporo na naslednjih področjih: biotehnologija, kromatografija, organske sinteze, laboratorijska oprema in programska oprema.
 

Glavni trg predstavljata Slovenija in Hrvaška, prisotni pa smo tudi v Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini ter Črni gori.

 

Naše stranke prihajajo iz farmacevtske, kemijske in prehrambene industrije ter iz inštitutov, zavodov in fakultet.

 

Ponosni smo, da smo člani projekta Biopharm.si, ki se ukvarja z razvojem nove generacije bioloških zdravil in katerega glavni partner je Lek Biofarmacevtika.

 

S strokovnim pristopom, odzivnostjo in dobro tehnično podporo smo v 30. letih za naše kupce postali zaupanja vreden partner. V prihodnosti želimo s stalnim izboljševanjem naših storitev in povečevanjem našega znanja ohranjati zaupanje naših strank ter postati vodilni partner pri trženju posamezne visoko specializirane laboratorijske opreme.


Predstavitev