Z vami že 30 let.

BIA Podjetje za laboratorijsko in procesno opremo, d.o.o.

Teslova 30, 1000 Ljubljana, Slovenija
Tel: (01) 425 47 63, (01) 426 45 88
Fax: (01) 426 45 91
Email: sales AT bia DOT si

Laboratorijska oprema

HARVARD APPARATUS ČRPALKE IN SERVIS pri BIA d.o.o.

V kolikor vaše delo zahteva izjemno natančnost in ponovljivost tekočinskih pretokov, potem ima Harvard Apparatus in BIA d.o.o. primerno črpalko za vaš laboratorij. S sposobnostmi, ki gredo od pL/min pretoka na področju mikrofluidike do visokotlačnih sistemov za reaktorsko injiciranje, izvrstne črpalke Harvard Apparatus delujejo z dotikom na zaslonu in imajo sposobnost, da kreirate, zaganjate in shranjujete preproste pa tudi kompleksnejše metode.


Pump 11 Elite

Idealne so za infuzijo, masno spektrometrijo in mikrofluidične študije. Serije črpalk Pump 11 nudijo pretoke od 0,54 pL/min do 88 mL/min. Te kompaktne injekcijske črpalke zadovoljujejo standarde prestižnih infuzijskih laboratorijskih črpalk.


PHD ULTRA

Črpalke serije PHD Ultra so opremljene tako, da omogočajo delovanje najbolj zahtevnih tekočinskih aplikacij, omogočajo delo s siringami do velikosti 200 mL in s pretoki tudi to 220 mL/min. Lahko programirate, shranjujete pretoke, nastavitve omogočajo tudi doziranje po koncentraciji. Hkrati so zaradi konstantnega pretoka uporabne za zelo različne namene in aplikacije.

Perfusion and Bulk Fluid Transfer

Nova Harvard Apparatus peristaltična črpalka je digitalno kontrolirana z modeli, ki zagotavljajo brezhiben pretok od 0.001 do 1,500 mL/min. Unikaten modularen dizajn in zapečatena glava zagotavljata fleksibilnost pri uporabi tudi v inkubatorjih ali pri pogojih, kjer je veliko izhlapevanja.


Constant Pressure

To je nova verzija PHD Ultra črpalke, ki omogoča delovanje v metodah konstantnega pretoka ali konstantnega tlaka. Programska oprema CP Monitor paketa omogoča uporabniku, da ujame pretočne in tlačne podatke za eksperimentalno interpretacijo in analizo.

High Force

HPSI, 4400, in XF modeli zagotavljajo povečano moč do 1000 lbs. Zelo uporabne so pri reaktorskem injiciranju in pri dostavljanju viskoznih raztopin.

SERVIS

Hkrati vas obveščamo tudi, da imamo pooblaščen in certificiran servis za vse črpalke proizvajalca Harvard Apparatus.

Vaša vprašanja so dobrodošla.

Tukaj je tudi celoten nov katalog črpalk Harvard Apparatus.
Lahko si ga shranite tukaj: https://www.harvardapparatus.com/downloads/uniflip/uniflip_publication_2013_pumps/index.html

Kontakt in več informacij: sales AT bia DOT si

HARVARD APPARATUS ČRPALKE IN SERVIS pri BIA d.o.o.