Pogoji uporabe

Splošne določbe

Lastnik spletnega mesta www.bia.si (v nadaljevanju: spletno mesto) je podjetje BIA d.o.o., Cesta v Gorice 34, 1000 Ljubljana.
Pri BII smo svoje spletno mesto oblikovali z namenom splošnega informiranja javnosti o našem podjetju, ponudbi in storitvah. Z ogledovanjem in uporabo tega spletnega mesta (brskanje, odpiranje povezav, branje vsebine, izpolnjevanje obrazcev) potrjujete, da ste prebrali naše pogoje uporabe, da jih razumete ter da jih v celoti sprejemate ter se z njimi strinjate. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da našega spletnega mesta ne uporabljate.
Priporočamo vam, da občasno ponovno preverite veljavne pogoje uporabe, saj so ti zavezujoči. Pogoji uporabe veljajo za celotno spletno mesto www.bia.si, vse njegove posamezne dele in vse podstrani.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in vsebine na spletnem mestu www.bia.si so informativne narave.
BIA si bo prizadevala za najboljše možno delovanje svojega spletnega mesta, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za njegovo nemoteno uporabo. Vsi obiskovalci spletnega mesta ga uporabljajo izključno na lastno odgovornost. BIA ne odgovarja za nobeno vrsto škode, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in vsebin na spletnem mestu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. BIA tudi ni odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno za tiste, ki jih povzročijo virusi in druga škodljiva programska oprema) računalniške opreme, mobilnih telefonih in drugih aplikacij, s katerimi je možno dostopati do spletne strani BIA.
BIA se bo po najboljših močeh trudila zagotavljati pravilnost, ažurnost in popolnost informacij in vsebin, objavljenih na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.
BIA lahko spletno mesto spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev na osebno in nekomercialno rabo

Informacije in gradiva spletnega mesta BIA so namenjene le za vašo osebno in nekomercialno rabo. Besedil, fotografij, video-posnetkov in drugih materialov, objavljenih na tem spletnem mestu, ne smete spreminjati, kopirati, distribuirati, prikazovati, izvajati, reproducirati, objavljati, licencirati, prenašati, prodajati ali ustvarjati iz njih izvedena dela. Dovoljeno je tiskanje ali prenašanje podatkov in materialov za nekomercialno branje in ogled.

Prepovedana uporaba

Spletno mesto BIA je prepovedano uporabljati za nezakonite namene oziroma namene, ki jih prepovedujejo pogoji uporabe.
Vsebine spletnega mesta BIA je dovoljeno pregledovati. Brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja BIE se vsebin ne sme reproducirati, spreminjati, prepisovati, ponovno objavljati in razširjati niti v komercialne niti v nekomercialne namene. V primeru kakršnekoli dovoljene uporabe vsebin teh strani se morajo ohraniti vse označbe avtorskih pravic in pravic industrijske lastnine ter druga obvestila in opozorila.
Dovoljeno je, da v primeru citiranja vsebin naredite povezavo na spletno mesto www.bia.si, v kolikor pa to ni mogoče (npr. na ne-internetnih medijih), lahko citirate vir.
Povezav ni dovoljeno objavljati na straneh z nezakonito ali nemoralno vsebino. Na zahtevo BIE je lastnik in/ali upravljavec spletnega mesta, na katerih je objavljena povezava, le-to dolžan odstraniti.
Spletnega mesta ne smete uporabljati na noben način, ki bi lahko škodoval, onemogočil, preobremenil ali oviral delovanje spletnega mesta ali škodil BII. Pošiljanje neželene ali zlonamerne elektronske pošte (spam) na ali preko tega spletnega mesta je prepovedano. Prepovedano je na kakršenkoli način pridobivati nepooblaščen dostop do računalniških sistemov podjetja BIA s pomočjo vdorov, ekstrakcije gesel ali drugih metod.
BIA si pridržuje popolno pravico do odločanja, ali določen način uporabe krši ta pravila, ter do ukrepanja po lastni presoji v primeru ugotovljenih kršitev.

Povezave na spletna mesta tretjih oseb

Spletno mesto BIA lahko vsebuje povezave ali reference na spletna mesta tretjih oseb. Na tak način povezana spletna mesta niso pod nadzorom BIE, zato BIA ne sprejema nobene odgovornosti za vsebino ali funkcionalnost kateregakoli povezanega spletnega mesta in spremembe oziroma posodobitve na teh spletnih mestih. Pri uporabi ali obisku povezanih spletnih mest je odgovornost BIE popolnoma izključena.

Uporaba piškotkov

Spletno mesto BIA uporablja piškotke. Več informacij o uporabi piškotkov na tem spletnem mestu si lahko preberete na strani Informacije o piškotkih
.

Varnost osebnih podatkov

BIA se zaveda pomena varnosti osebnih podatkov, zato s takšnimi podatki ravna skrbno in v skladu s predpisi, ki urejajo varnost osebnih podatkov. Več informacij o tem si lahko preberete na strani Izjava o zasebnosti.

Spremembe pogojev in določil

BIA si pridržuje pravico, da občasno posodobi pogoje za uporabo spletnega mesta v skladu s spremembami v svojih storitvah oziroma na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe pogojev se objavijo na tej strani skupaj z datumom zadnje spremembe in začnejo veljati na dan objave. V primeru obsežnejših sprememb vas bomo obvestili z vidnim obvestilom na spletnem mestu.

Vprašanja in predlogi

Kakršnakoli vprašanja ali predloge glede pogojev uporabe spletnega mesta BIA nam prosimo posredujte preko elektronske pošte sales@bia.si.

Zadnja sprememba: Avgust 2022