ATS Scientific Products

ATS Scientific Products je globalni proizvajalec znanstvene opreme s področja zamrzovanja, liofilizacije, aseptičnega polnjenja proizvodnih linij, centrifugalnega sušenja in koncentriranja vzorcev ter temperaturne kontrole in čiščenja steklovine. Gre za vodilno podjetje na področju avtomatiziranih rešitev za proizvodnjo in storitvene dejavnosti.

BIA je pri ATS Scientific Products zastopnik za znamke SP Genevac, SP VirTis in SP Hull.

Angleško podjetje Genevac je vodilni proizvajalec sistemov za sušenje in koncentriranje vzorcev, VirTis in Hull pa sta priznana proizvajalca namiznih, pilotnih in kliničnih liofilizatorjev. Njihova glavna prednost je osredotočenost v raziskave in razumevanja potreb strank ter posledično zagotavljanje vrhunske opreme s strokovno in tehnično podporo.

Znamke SP Genevac, SP VirTis in SP Hull so nedavno sodile pod okrilje družbe SP Scientific, ki je konec leta 2021 postala del skupine ATS Scientific Products. ATS nadaljuje s priznano SP Scientificovo podporo strankam v farmacevtski industriji skozi celoten cikel od razvoja do proizvodnje, medicinski diagnostiki, life-science in drugih področij uporabnih znanosti.