Steroglass

Leta 1959 ustanovljeno italijansko podjetje Steroglass je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev laboratorijske opreme iz borosilikatnega stekla, industrijskih naprav za kemično, farmacevtsko, enološko in prehrambno industrijo, pa tudi elektronskih inštrumentov z visokotehnološkimi mehanskimi komponentami ter pripadajočo programsko opremo. Podjetje se je uveljavilo predvsem na področju kemične, biotehnološke, farmacevtske ter prehrambne industrije.

Steroglass je priznan po laboratorijski steklovini, sistemih za izparevanje in reakcije, avtomatskih titratorjih, detektorjih aW, analizatorjih ter kompletih za encimske ter kolorimetrične analize. Borosilikatno steklo je od vsega začetka bistvo Steroglassa in tudi navdih za blagovno znamko Blueside. Steroglass pa sodeluje tudi z drugimi vrhunskimi mednarodnimi podjetji, ki so specializirani za fermentacije, liofilizacije, rokovanje s tekočinami in za standardno laboratorijsko opremo.

Nenehne investicije v raziskave in razvoj, tržna naravnanost ter zavezanost osebnemu in profesionalnemu razvoju svojih strokovnjakov – vse to Steroglassu omogoča uspešno globalno tekmovanje na tehnično zahtevnih področjih laboratorijskega dela.


    Dobavljivi produkti: