Thermo Fisher Scientific

Thermo Fisher Scientific je vodilno svetovno podjetje na področju naravoslovnih znanosti. Njihovo poslanstvo je podpirati stranke v prizadevanjih, da naredijo svet bolj zdrav, čistejši in varnejši. Njihove vodilne blagovne znamke so Thermo Scientific, Applied Biosystems, Invitrogen, Fisher Scientific, Unity Lab Services in Patheon.

BIA je dobavitelj produktov znamke Thermo Scientific, in sicer:

  • standardnih bioprocesnih vreč za enkratno uporabo (Standard Single-Use BPCs)
  • bioprocesnih vreč Labtainer Pro
  • sistemov za prenos tekočine
  • bioprocesnih vreč Harvestainer
  • bioprocesnih vreč, narejenih po meri (Custom BPCs)

Standardne bioprocesne vreče (BPC) so namenjene enkratni uporabi in se običajno uporabljajo v biofarmacevtski industriji. BPC sistemi so stroškovno učinkovita alternativa običajnim sistemom iz nerjavečega jekla. Uporabljajo nov oblikovalski pristop, ki pomaga povečati produktivnost proizvodnje. Komponente BPC se zlahka integrirajo v različne visoko zmogljive sisteme za vse korake v proizvodnji bioloških zdravil.

Že več kot 20 let Thermo Scientific izdeluje izdelke za enkratno uporabo. Njegove tehnologije za enkratno uporabo so bile splošno sprejete ne samo pri raziskavah in razvoju procesov, ampak so zdaj temelj za celotne proizvodne enote. Zaradi povečanega povpraševanje in pričakovanja glede kakovosti, so razširili mrežo proizvodnih tehnologij za enkratno uporabo, da bi proizvodnjo približali potrebam strank ter uskladili njihove sisteme in procese kakovosti.