Novosti v ponudbi

Nov produkt! Nov krmilnik za injekcijske črpalke Harvard Apparatus Pump Controller

Visoka zmogljivost v raziskavah s tekočinami je osnova za učinkovitost laboratorija. Bi imeli krmilnik za injekcijske črpalke, ki bi vam omogočal izvajanje več infuzijskih poskusov hkrati in tako pospešil vaše raziskovalno delo, ne da bi pri tem ogrozil natančnost poskusov? In če bi vam hkrati to orodje dalo še jasne povratne informacije o vsakem od poskusov? In to v realnem času!

Harvard Apparatus Pump Controller (HAPC) je produkt, ki omogoča krmiljenje do štirih injekcijskih črpalnih mehanizmov, neodvisno ali hkrati, s čimer znatno poveča učinkovitost raziskovalnega dela vašega laboratorija. Intuitivni vmesnik omogoča hitrejše nastavitve črpalk in olajša izvajanje infuzijskih poskusov, hkrati pa vam za vsakega od njih poda tudi povratno informacijo stanja v realnem času.

Več informacij o omenjenem krmilniku za injekcijske črpalke z zaslonom na dotik, ki predstavlja naslednjo generacijo opreme za raziskovanje s tekočinami, lahko najdete na proizvajalčevi spletni strani in brošuri produkta.

Kontakt: sales@bia.si