Obvestila

Vabilo na webinar »Varno in kontrolirano dodajanje reagentov v reaktorske sisteme«

Se tudi vi soočate z zamudnimi načini odmerjanja tekočih reagentov v reakcijske mešanice tako, da uporabljate čaše, kapalke ali injekcijske brizge in se pri tem še ubadate s prilagajanjem hitrosti doziranja? S programsko opremo, ki bi avtomatizirala in kontrolirala dodajanje tekočih reagentov, poleg tega pa beležila podatke, omogočala povratne zanke in varnostni nadzor, bi bilo vaše delo lažje in bolj učinkovito.

Vabimo vas, da prisluhnete Radleysovim strokovnjakom v 15 min brezplačnem webinarju o varnem in kontroliranem dodajanju reagentov v reaktorske sisteme, ki se bo odvijal 7. in 8. februarja 2023. Izbirate lahko med več časovnimi termini.

Čeprav je dodajanje tekočin reakcijski mešanici normalni sestavni del sintetične kemije, moramo biti pri povečevanju količine reakcijske mešanice z mililitrske na litrske volumne pozorni, kako reagente dodajamo. Od inicializacije reakcije, njene prekinitve ali dodajanja protitopil pri kristalizaciji moramo paziti na konsistentno in reproduktivno odmerjanje. Pri tem pa se kemiki lahko soočajo z vprašanji obvladovanja vsebine, njene temperature, viskoznosti, mase in kako nadzorovati zelo reaktivne snovi.

Poleg vidikov varnega in kontroliranega dodajanja tekočin bo webinar prikazal tudi demonstracijo Radleysove programske opreme za upravljanje kemijskih procesov AVA in s študijo primera ponazoril, kako lahko ta programska oprema učinkovito pomaga pri vašem vsakodnevnem delu v laboratoriju. Ogled webinarja priporočamo sintetičnim in organskim kemikom v razvojnih in procesnih laboratorijih.

Prijave na webinar in več informacij

Kontakt: sales@bia.si