Knjižnica

Varno in kontrolirano dodajanje reagentov v reaktorske sisteme

Se tudi vi soočate z zamudnimi načini odmerjanja tekočih reagentov v reakcijske mešanice tako, da uporabljate čaše, kapalke ali injekcijske brizge in se pri tem še ubadate s prilagajanjem hitrosti doziranja? S programsko opremo, ki bi avtomatizirala in kontrolirala dodajanje tekočih reagentov, poleg tega pa beležila podatke, omogočala povratne zanke in varnostni nadzor, bi bilo vaše delo lažje in bolj učinkovito.

Vabimo vas, da prisluhnete Radleysovim strokovnjakom v brezplačnem webinarju, kjer boste pridobili koristna znanja o varnem in kontroliranem dodajanju reagentov v reaktorske sisteme.

Čeprav je dodajanje tekočin reakcijski mešanici normalni sestavni del sintetične kemije, moramo biti pri povečevanju količine reakcijske mešanice z mililitrske na litrske volumne pozorni, kako reagente dodajamo. Od inicializacije reakcije, njene prekinitve ali dodajanja protitopil pri kristalizaciji moramo paziti na konsistentno in reproduktivno odmerjanje. Pri tem pa se kemiki lahko soočajo z vprašanji obvladovanja vsebine, njene temperature, viskoznosti, mase in kako nadzorovati zelo reaktivne snovi.

Poleg vidikov varnega in kontroliranega dodajanja tekočin webinar prikaže tudi demonstracijo Radleysove programske opreme za upravljanje kemijskih procesov AVA in s študijo primera ponazori, kako lahko ta programska oprema učinkovito pomaga pri vašem vsakodnevnem delu v laboratoriju.

Ogled webinarja priporočamo sintetičnim in organskim kemikom v razvojnih in procesnih laboratorijih.

Webinar15 minut ogleda