Knjižnica

Črpalke KNAUER so popolna rešitev za visokotlačne reakcije

Visokotlačne črpalke KNAUER so prepoznane po svoji kompaktnosti in zanesljivosti tako pri uporabi v kromatografske namene kot tudi za doziranje različnih raztopin, reagentov in vzorcev. Zaradi možnosti menjavanja glave zagotavljajo maksimalno prilagodljivost, preprosto vzdrževanje in široko območje pretokov delovanja – od najnižjih analitskih pretokov 0.001 ml/min pa vse do 1000 ml/min. Vse to v eni črpalki!

KNAUER ponuja širok spekter različnih modelov črpalk. Za aplikacije, kjer je pomembna nizka pulzacija pretoka, so na voljo črpalke z elektronskim kompenzacijskim pogonom. Modeli AZURA so primerni za najsodobnejšo UHPLC kromatografijo, za HPLC z razširjeno zmogljivostjo (ULDC), za standardni analitski HPLC pa tudi za preparativno čiščenje spojin z možnostjo pretoka do 1000 ml/min. V njihovi ponudbi pa najdemo tudi pneumatske črpalke 1950, ki so namenjene polnjenju kolon.

Za lažjo odločitev, kakšna črpalka je najbolj primerna za vaše delovno področje in potrebe, je KNAUER izdal priročnik, kjer najdete podroben opis vrste naprav: od visokotlačnih dozirnih črpalk, detektorjev, merilnikov pretoka, ventilov in dodatne opreme. Vabimo vas k ogledu.

Priročnik KNAUER