Knjižnica

Katere unikatne prednosti imajo peristaltične črpalke Harvard Apparatus

Obsežna ponudba peristaltičnih črpalk Harvard Apparatus ustreza potrebam širokega spektra raziskovalnih aplikacij. S funkcijami, kot so večkanalno črpanje, računalniško krmiljenje, analogni nadzor, šibke električne motnje in širok razpon pretoka tekočin veljajo za tehnološko najnaprednejše črpalke.

Peristaltične črpalke Harvard Apparatus odlikuje neprekosljiva natančnost, ponovljivost in enostavnost uporabe v širokem razponu pretoka. Sestavljene iz krmilne enote in motornega pogona po izbiri so te črpalke odlična rešitev za širok obseg pretokov, vse od 0,001 pa do 1.500 ml/min – odvisno, kateri motorni pogon je v uporabi.


Edinstvene prednosti

Pri peristaltičnih črpalkah Harvard Appartus najdemo številne unikatne posebnosti, vključno z:

  • Možnost ločitve pogonskega motorja od krmilnika, kar omogoča lažjo uporabo in prihrani prostor v inkubatorjih in digestorijih.
  • Baza različnih velikosti cevi je shranjena v pomnilniku črpalke, kar uporabniku omogoča hitro izbiro in konfiguriranje. Možen je tudi ročni vnos tistih velikosti cevi, ki niso v bazi črpalke.
  • Celoten nabor zamenljivih motornih pogonov, kar omogoča ekonomično in enostavno uporabo v širokem območju pretokov.
  • Programabilne funkcije. Celovit nabor funkcij, ki se jih da programirati, omogoča enostavno prilagajanje črpalke širokemu naboru aplikacij.
  • Hitri začetni meni omogoča hitre nastavitve, preprosto uporabo, in dostop do drugih funkcij.
  • Kalibracija omogoča, da se bo črpalka samodejno vrtela pri pravi hitrosti glede na izbrano velikost cevi in pretok.
  • Z analognimi vhodi, RS-485 USB, foot stikalom in digitalnim I/O je peristaltična črpalka Harvard Apparatus napredno povezljiva in idealna za povezovanje z zunanjimi napravami.

Brošura