Novosti v ponudbi

Novo v ponudbi črpalk KNAUER! Nova UHPLC črpalka za ultra-hitre in visoko-ločljive aplikacije

Nova KNAUER AZURA P 8.1L je UHPLC črpalka z binarnim gradientom. Omogoča delovni tlak do 1240 bar, HPG gradient z nizkim (50 ml) volumnom mešanja in pretokom do 5 ml/min. Odlikuje jo aktivno uravnavanje pulziranja, ki je neodvisno od pretoka, protitlaka in od izbire mobilne faze. Odlično kompenzira tudi učinek slabljenja signala, ki ga povzročajo dodatki mobilnim fazam (npr. TFA).

Nova črpalka je vaša prva izbira, kadar potrebujete zanesljivo ponovljivost retencijskih časov spojin, želite skrajšati analize, vendar ne na račun ločljivosti (ohranja visoko ločljivost), uporabljate dodatke mobilnim fazam, ki slabijo signal, in kadar želite visoko zmogljivost v mejnih pogojih (gradient mobilne faze B je < 5%).

S pomočjo inovativne tehnologije črpalka AZURA P 8.1L dosega novo raven zmogljivosti in vzdržljivosti. Visok delež komponent iz lastne KNAUER-jeve proizvodnje, ki jo odlikuje visoka natančnost, črpalki zagotavlja tudi neprekosljivo življenjsko dobo tesnila bata in dolgo delovanje sistema brez prekinitev.

Več informacij