Novosti v ponudbi

Novost v ponudbi Masterflex! Pametne peristaltične črpalke MasterSense

MasterSense, nova linija peristaltičnih črpalk Masterflex, je s sodobno integrirano senzorsko tehnologijo, intuitivnim zaslonom na dotik in s povezljivostjo v računalniškem oblaku pripravljena za uporabo v kritičnih procesnih aplikacijah in za biofarmacevtsko industrijo prihodnosti.

Črpalke MasterSense so tako tehnološko inovativne kot tudi intuitivne za uporabo, saj z integriranimi senzorji neprekinjeno spremljajo tlak tekočine in preprečujejo napake v procesu. Ker podpirajo shranjevanje protokolov, s tem zagotavljajo nemoteno delovanje naprave. Intuitivni digitalni zaslon na dotik uporabniku omogoča preprosto uporabo, tudi z mokrimi rokavicami. Pogoni črpalke MasterSense ponujajo 3 ravni dostopa, ki omogočajo različne ravni programiranja, vse pa so zaščitene z geslom in skladne s standardi dobre proizvodne prakse (GMP).

Sodobna tehnologija v črpalkah omogoča, da so lahko vsestransko operativne. Pri tem zagotavljajo bogato paleto načinov delovanja: od neprekinjenega delovanja, volumskega doziranja in časovnega doziranja, skupaj s nadzorom serij (batch-ov) do možnostmi izklopa intervala/časa. S precizno kalibracijo cevi in grafičnim indikatorjev za optimalno kalibracijo je tudi natančnost večja.

Črpalke MasterSense dopuščajo različne načine povezljivosti, kot so EtherNet/IP, Profibus, analogni daljinski upravljalnik in serijsko krmiljenje, kar jim omogoča veliko prilagodljivost. Njihova prednost je tudi vgrajena tehnologija MasterflexLive, ki s povezljivostjo v računalniškem oblaku omogoča enostaven nadzor naprave na daljavo – lahko preko računalnika ali mobilnih naprav. Še več, oblačna IT tehnologija tem črpalkam zagotavlja tudi avtomatizirano in tekoče posodabljanje programske opreme, tako da je naprava nenehno opremljena z najnovejšimi funkcijami.

Več informacij