Novosti v ponudbi

Zmogljive KNAUER-jeve UHPLC črpalke za izjemno hitre in visoko-ločljive aplikacije

Nova KNAUER-jeva črpalka AZURA P 8.1L, razvita z inovativno tehnologijo in na osnovi desetletij nenehnih izboljšav, dosega novo raven zmogljivosti in vzdržljivosti. Gre za črpalko z binarnim gradientom. Z delovnim tlakom do 124 MPa/1240 bar, HPG gradientom z nizkim (50 μl) volumnom mešanja in pretokom do 5 ml/min zagotavlja izjemno hitre aplikacije z visoko ločljivostjo. Njena posebnost je aktivno uravnavanje pulziranja, ki je neodvisno od pretoka, protitlaka in od izbire mobilne faze. Odlično kompenzira tudi učinek slabljenja signala, ki ga povzročajo dodatki mobilnim fazam (npr. TFA).

Črpalka AZURA P 8.1L je odlična rešitev, kadar potrebujete zanesljivo ponovljivost retencijskih časov spojin, želite skrajšati analize, vendar ne na račun ločljivosti (ohranja visoko ločljivost), uporabljate dodatke mobilnim fazam, ki slabijo signal, in kadar želite visoko zmogljivost v mejnih pogojih (gradient mobilne faze B je < 5%).

Med prednostmi nove črpalke je pomembno izpostaviti, da visok delež njenih komponent prihaja prav iz lastne KNAUER-jeve proizvodnje, ki jo odlikuje visoka raven natančnosti izdelave. To črpalki zagotavlja neprekosljivo življenjsko dobo batnega tesnila in dolgotrajno delovanje sistema brez okvar.

Več informacij

Kontakt: sales@bia.si