Obvestila

Kako je SpiroChem izboljšal rezultate in povečal produktivnost z inštrumenti Advion Interchim Scientific

Švicarska družba SpiroChem je razvijalec inovativnih kemijskih rešitev. Z vrhunskim znanjem na področju razvijanja zdravil in z lastnimi tehnologijami procesne kemije je SpiroChem priznani ponudnik kemijskih rešitev za univerze, biotehnološka, farmacevtska in agrokemična podjetja vseh velikosti. Od iskanja novih sinteznih poti, optimizacije, čiščenja pa vse do izboljšanja ADME lastnosti … pri SpiroChem pomagajo znanstvenikom pri pospeševanju razvoja novih zdravil.

Pri Advion Interchim Scientific je SpiroChem našel partnerja, ki s svojimi rešitvami lahko učinkovito pomaga do hitrih in kvalitetnih rezultatov. SpiroChem ima namreč v svoje procese vključeno vrsto inštrumentov Advion Interchim Scientific. Od preparativnih in flash kromatografskih sistemov (puriFlash XS 520Plus in puriFlash 5.250), masnega spektrometra expression do TLC/MS sistema Plate Express za neposredno masno identifikacijo iz TLC plošč … vsem tem sistemom sta se pred kratkim pridružila še puriFlash XS-Vap in puriFlash R-vap za lažje in učinkovitejše uparevanje vzorcev.

V štirih letih sodelovanja sta SpiroChem in Advion Interchim Scientific vzpostavila odnos resničnega zaupanja.

Vabimo vas k ogledu videoposnetka, v katerem ekipa SpiroChem pojasnjuje, kako jim je uporaba inštrumentov in naprav Advion Interchim Scientific omogočila izboljšanje rezultatov in povečanje produktivnosti.