Novosti v ponudbi

Bogatejša ponudba agaroznih FPLC kolon

Bio-Works nudi inovativne FPLC kolone na osnovi agaroze, ki so namenjene čiščenju rekombinantnih in naravnih proteinov, peptidov, oligonukleotidov, virusov, monoklonskih in poliklonskih protiteles, cepiv, encimov, mlečnih beljakovin in za optimizirano čiščenje t.i. ”His-tag” proteinov. Rezultat njihovega patentiranega proizvodnega procesa so visokokakovostni nosilci na osnovi agaroze, ki imajo boljšo zmogljivost in so stroškovno učinkovitejši. Proizvajalec je znan po izdelkih, ki izstopajo po inovativnosti in vrhunski kakovosti, k čemur pripomore tudi njihov močan sistem vodenja kakovosti, certificiran po standardu ISO 9001.

V ponudbi Bio-Works po novem najdemo tudi predpakirane kolone GoBio Mini (1 ml in 5 ml), GoBio Screen (3,8 ml) in GoBio Prep (20 mL in 53 mL), ki so že pripravljene za uporabo. Namenjene so hitrim, priročnim in ponovljivim pregledom selektivnosti in čiščenju na manjši skali za delo v razvoju in za razvoj procesa. GoBio Prod kolone pa so posebej zasnovane za čiščenje bioloških molekul v proizvodnih GMP procesih, kot so cepiva, monoklonska protitelesa in rekombinantni proteini.

Bio-Works proizvaja tudi nosilce na osnovi agaroze WorkBeads, ki obstajajo v več velikostih in poroznosti kroglic, in sicer za preparativne raziskave kot tudi za proizvodnjo bioprocesov. To omogoča prenos na večjo skalo in ponovljive rezultate. Polnilo za kolone na osnovi agaroze je na voljo v pakiranjih od 25 ml do 10 L, na zahtevo pa tudi v večjih količinah.

Več informacij