Knjižnica

S filtriranjem vzorcev do prihrankov časa in denarja. Uporabite injekcijske filtre UptiDisc!

Želite doseči učinkovitejši postopek priprave vzorcev? Ali daljšo življenjsko dobo opreme in potrošnega materiala za GC ali HPLC?

Izdelki za filtriranje vzorcev Advion Interchim Scientific so idealni za filtriranje po metodah GC in HPLC. Z njihovo uporabo iz vzorcev odstranimo neželene delce, ki lahko povzročijo kontaminacijo in zamašitev občutljivih instrumentov. Tako filtriranje vzorcev podaljšuje življenjsko dobo in preprečuje okvare kromatografskih kolon in opreme ter daje bolj dosledne in ponovljive rezultate. Filtrirni izdelki sestojijo iz membran s hidrofilnimi ali hidrofobnimi lastnostmi.

Ponudba Advion Interchim Scientific nudi bogat izbor injekcijskih filtrov (t.i. syringe filtri) UptiDisc. Odlikuje jih visoka kvaliteta, učinkovita zaščita HPLC in GC kolon, preprosta uporaba in cenovna dostopnost – z vsem tem pa omogočajo znaten prihranek časa za pripravo vzorcev. Za lažjo odločitev, kakšen filter je pravi za vašo aplikacijo, je Advion Interchim Scientific izdal dva priročnika, kjer najdete tehnične podatke in selekcioniranje izdelkov po metodah filtracije. Vabimo vas k ogledu.

Vodič po produktih

Vodič po metodah filtracije