Novosti v ponudbi

Zanesljivejši in varnejši analitski postopki z novim avtomatiziranim sistemom za ekstrakcije vzorcev na trdni fazi

Advion Interchim Scientific ponuja novo avtomatizirano delovno postajo SPE-LV6 za ekstrakcije vzorcev na trdi fazi. SPE-LV6 je kompakten in uporabniku prijazen sistem, ki zagotavlja še bolj zanesljivo in varno pripravo vzorcev ter je primeren za vse vrste aplikacij. Sistem je bil še posebej razvit za tiste analizne kemijske laboratorije, ki bi radi povečali svojo zmogljivost in iščejo dobro alternativo ročni izvedbi razvoja metod in rutinskih aplikacij.

SPE-LV6 omogoča popolno avtomatizacijo, ki znatno prihrani čas in poveča produktivnost. Njegova uporaba je enostavna, kreiranje metod pa preprosto in zelo prilagodljivo uporabniku. Z inovativno tehnologijo zagotavlja ponovljivost rezultatov. Navzkrižna kontaminacija vzorcev ni možna zaradi avtomatskega spiranja med posameznimi koraki SPE procesa in kontrole nad mrtvim volumnom. Sistem tudi ločuje odpadna topila z linijo za vodna, organska in halogenirana topila.

Na voljo sta dva sistema za različne volumne vzorcev. Sistem za manjše volumne je opremljen z vzorčevalnikom in ustreza volumnu vzorcev od 0.1 ml to 25 ml. Sistem za večje volumne črpa vzorce v volumnu od 10 ml do 5 L preko injekcijske črpalke.

Velika izboljšava prenovljenega sistema je tudi vmesno sušenje vode s komprimiranim zrakom ali dušikom pred elucijo z organskimi topili, ki izboljša proces sušenja do 92 % glede na klasični vakuumski manifold. Dodatno izboljšavo predstavlja tudi univerzalni adapter za SPE kolone, ki omogoča istočasno uporabo 1 ml, 3 ml in 6 ml SPE kolon.

Več informacij

Kontakt: sales@bia.si